Automatizacija

Automatizacija industrijskih i neindustrijskih sistema. Visok nivo stručnosti i višegodišnje iskustvo naših zaposlenih omogućavaju efikasnu i efektivnu realizaciju svih vrsta aplikacija.

Softver&Hardver

Izrada softverskih i hardvesrskih rešenja za potrebe poslovne i industrijske primene. Rešenja zasnovana na metodama veštačke inteligencije, pretraživanju podataka, Interneta stvari, FIWARE, …
 
 
 
 
 
CAM Engineering Novi Sad

Inženjering

Osnovu svakog pouzdanog sistema čini kvalitetno odabrana, ugrađena i testirana oprema. Preventivno održavanje je takođe veoma bitan činioc pouzdanog sistema, kao i obuka korisnika sistema. Zbog toga se CAM Engineering trudi da proizvodi i usluge koje pruža budu kvalitetni, da odgovaraju zahtevima korisnika i okruženja.

Novi proizvodi

 
Bankarski kiosk ATM+ (Pobenik takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji za 2015. godinu)
PAYS – Platni servis za Internet prodaju poljoprivrednih proizvoda (www.pays-system.com)
 
 
CAM Engineering Novi Sad

Trening

Kursevi omogućavaju polaznicima da ovladaju veštinama neophodnim za poznavanje funkcionisanja različitih sistema, programiranje programabilno logičkih kontrolera, HMI uređaja, SCADA sistema, projektovanje računarskih mreža, održavanje pneumatskih, elektropneumatskih i hidrauličkih sistema kao i pogonskih tehnologija.

Konsalting

CAM-ov tim inženjera je na raspolaganju korisnicima u svim fazama automatizacije procesa: od konsultacija, izbora opreme, integracije sa drugim sistemima, izrade kompletnog projekta, do realizacije sistema, ugradnje, puštanja u rad i održavanja sistema.
 
 
CAM Engineering Novi Sad