Automatizacija

Automatizacija industrijskih i neindustrijskih sistema. Visok nivo stručnosti i višegodišnje iskustvo naših zaposlenih omogućavaju efikasnu i efektivnu realizaciju svih vrsta aplikacija.

Softver&Hardver

Izrada softverskih i hardvesrskih rešenja za potrebe poslovne i industrijske primene. Rešenja zasnovana na metodama veštačke inteligencije, pretraživanju podataka, Interneta stvari, FIWARE, …

CAM Engineering Novi Sad

Inženjering

Osnovu svakog pouzdanog sistema čini kvalitetno odabrana, ugrađena i testirana oprema. Preventivno održavanje je takođe veoma bitan činioc pouzdanog sistema, kao i obuka korisnika sistema. Zbog toga se CAM Engineering trudi da proizvodi i usluge koje pruža budu kvalitetni, da odgovaraju zahtevima korisnika i okruženja.

Konsalting

CAM-ov tim inženjera je na raspolaganju korisnicima u svim fazama automatizacije procesa: od konsultacija, izbora opreme, integracije sa drugim sistemima, izrade kompletnog projekta, do realizacije sistema, ugradnje, puštanja u rad i održavanja sistema.

CAM Engineering Novi Sad

Novo!

Autonomni robot za ispitivanje podvozja železničkih vozila – ATUVIS. Video. Opširnije.

Senzorski sistem za rezervisana parking mesta. Opširnije!

Trening

Kursevi omogućavaju polaznicima da ovladaju veštinama neophodnim za poznavanje funkcionisanja različitih sistema, programiranje programabilno logičkih kontrolera, HMI uređaja, SCADA sistema, projektovanje računarskih mreža, održavanje pneumatskih, elektropneumatskih i hidrauličkih sistema kao i pogonskih tehnologija.

 

CAM Engineering je dobitnik podsticajnih sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji grada Novog Sada za 2020. godinu na osnovu javnog poziva 241/2020 od 17.9.2020. od strane Regionalne razvojne agencije Bačka.